2010/05/27

I wear African... bag

En till väska har sytts till min fina syster E som fyllde år igår. Den var riktigt rolig att sy då jag fick använda alla mina små tygrester från de afrikanska tygerna som jag verkligen är så himla rädd om. De tygerna börjar dessutom ta slut, så snart kommer jag inte att kunna ta emot beställningar längre i afrikanska tyger, utan det får bli i de andra fina retro tyger i lagret.

Väskan är sydd med små "lappar" på svart botten och rött bomullsfoder med innerficka. Jag har använt mig av trähandtag som är köpta second hand. Syster blev jätte glad och designen likaså. Om det är ngn mer som är sugen på en liknande väska så har jag en massa "lappar" över.

Kärlek

2010/05/25

Tack...

väska till min vän Linda som skänkte ett par nya skor till min dotter då det hade varit för små för hennes dotter. Jag har länge sett Linda snegla på mina väskor, så då tänkte jag att det hade varit passande att sy en alldeles egen väska till henne.

Tyget har länge legat i min syhörna att jag nu glömt vart jag köpt det, second hand var det iaf. Mönstret är mitt egna som går igen i nästan alla mina väskor med små alterationer i storlek beroende på ändamål.

Hon ska få den i veckan och jag hoppas att hon tycker om den.
Va tror ni?



Kärlek

2010/05/16

Jag fick ett mail...

...igår som innehöll en bild på denna söta flicka i sin Kalunji tunika. Jag lever verkligen för såna här bilden i mitt företag. Jag älskar när kunder är så nöjda med sina köp att de tar sig tid att inte bara ta bilder på produkterna "live" utan även att de anstränger sig med att skicka bilderna till mig. Den här söta flickan är såååå fin i Kalunji tunika och den ser ut att vara sydd för JUST henne.

Bilden är från en trogen kund som jag verkligen gillar och som är så trevlig.
Tack Sarah för bilden!
 ps
Om du är en tidigare kund med bilder på Kalunji produkter "live" snälla, snälla skicka dom till mig. Jag älskar verkligen att få bilder och feedback från kunder, eftersom detta ingår i Kalunjis kvalitetsarbete.
ds

2010/05/11

Peggy Sue

finns det säkert någon Mad Men kvinna som heter och som kommer att ha på sig den här klänningen när de går in på 60talet.

En supersöt klänning har det blivit, var lite osäker på om jag skulle ha bara tre knappar (fortfarande inte bestämt mig), men ack så nöjd jag är med detta egna mönster som har fått några finjusteringar.

Den här är i storlek 36/38 men flera kommer och jag har redan fått en beställning på denna modell/stil. Passa på att beställa denna "Peggy Sue" klänning som avviker något från det vanliga Kalunji. Nu ska två andra beställningar skickas iväg och ha lite tålamod med mig, Kalunji: shopen uppdateras inom kort.

Allt gott!

2010/05/06

Nostalgi

Här kommer en del av en större beställning av en mycket trevlig tjej som var så nöjd med sina Kalunji Tradera auktioner att hon beställde mer. En förklädeshaklapp med korsad rygg samt en klänning i ett tyg från Tanzania. Det var i alla fall 2år sen jag sydde dessa haklapparna så det var väldigt roligt att få en beställning på en sån igen. Klänningen var inspirerad av den här klänningen.

Beställaren har ytterligare två plagg som ska sys klart idag och skickas imorn. Jag hoppas att hon blir lika nöjd med detta paket som var med sitt förra. Men nu är det bara en dag kvar för er att lägga vantarna på de sista Kalunji barnplaggen ute på Tradera, så passa på.

Kärlek

2010/05/02

Kan bli mycket fint

 Gissa vad jag håller på att sy?
 Rino, du kanske kan komma på det? Om det går väl så blir det fina bilder i veckan.



Kärlek

Populära inlägg