2009/06/04

Så tröttsamt

Vi kom hem i förr igår och var så ängsliga till att äntligen komma hem och få vara hemma. Vi hade ju hyrt ut vår lägenhet till ett par medan vi var i Afrika och när vi kom hem så var den inte riktigt som vi hade lämnat den. det var smutsigt och de hade flyttat på allt och inte ställt tillbaka det. De hade dessutom haft katt här fastän vi hade sagt till om att de inte fick ha djur i vårt hem då både jag och min dotter är känsliga för päls. Det är så j-la tråkigt att komma hem efter att ha bott i resväska i 4mån till städning och irritation. Vi bor fortfarande i resväska eftersom vi inte städat klart lägenheten och kan då inte packa upp våra grejer. Vi tror på man ska hyra ut sin bostad om man inte förbrukar den eftersom det är finns så många som behöver boende, men det är så tråkigt att man bara får otacksamhet tillbaka. Vi har nu kontaktat hyresgästföreningen som tipsade oss lite om hur vi kan gå vidare då det var flera saker i lägenheten som hade gått sönder också. Så ngr syinlägg kommer att dröja, men håll ut så fort det blivit lite lugnare här får ni veta mer om resan och om allt jag har sytt upp. Kärlek N

5 kommentarer:

 1. Sa trakigt att höra! Sa trist att ert "hem" liksom inte finns just nu.... Hoppas ni far ihop det snart.
  Tack för all trevlig resedokumentation. Har varit sa spännande att följa!

  SvaraRadera
 2. Usch vad tråkigt! Skickar lite styrkekramar och hoppas på att det löser sig snart så att ni kan få lägga tid och energi på roligare saker.

  SvaraRadera
 3. Shit vilken dålig stil! Men det måste ändå vara skönt att vara hemma igen, vi får träffas snart. Massa kramar.

  SvaraRadera
 4. Fy så tråkigt att kommahem till något sånt. Hoppas att ni kan packa upp snart och att nu blir ersatta för det som gått sönder.

  Ser fram emot att höra mer från er resa!

  SvaraRadera
 5. Fy vad tråkigt! Hoppas att ni snart får ordning på allt och att det i alla fall känns bra att vara hemma igen. Hoppas vi ses på någon marknad i sommar!

  SvaraRadera

Populära inlägg