2009/10/09

Sneekpeek

Det har varit lite segt nu på bloggen och det är för att jag har har sjukt mycket att göra och mycket snurrar i huvet på mig.
Imorn ska jag iväg till Umeå (bor i Malmö) för att hålla en föreläsning om Afrika historia- etnicitet-identitet-migration för att sedan flytta mig till Sorsele och Skellefteå och prata om liknande ämnen och ingå i "expert" panelen. Sjukt spännande då jag nog inte varit längre upp i landet än typ Uppsala. Allt detta är i samband med en antologi som jag medverkar i som kom ut i våras och finns att köpa på
bl.a. Adlibris och Pocketshopen runtom i landet.

Om 2v ska jag till en konferens i Kiev och detta fick jag reda på för 2dgr! sen. Jag har dessutom en tenta som ska in på söndag och en som jag får nästa vecka, så.... jag har helt glömt av bloggandet.

Men ni får lite sneekpeek på vad jag har jobbat lite på som förhoppningsvis blir färdigt i nästa vecka innan vi åker till Göteborg och träffar min dotters helt nyfödda kusin (1v gammal). Tills dess, må gott!

Trevlig helg
Kärlek
Nakiito

8 kommentarer:

 1. Oj vad spännande! Jaha, då får jag säga välkommen till Västerbotten.

  SvaraRadera
 2. Så mye spennende du holder på med! Lykke til med alt:)

  Gleder meg til å se sluttresultatet av det du syr, ser spennende ut!

  SvaraRadera
 3. Ska bli spännande att se nästa vecka vad du fått ihop för vackert. Är du klar tills ni kommer upp? Längtar efter er allihop i vilket fall. Kramar

  SvaraRadera
 4. Vad mycket roligt som händer för dig nu! Ska köpa den där boken!

  SvaraRadera
 5. Vad mycket spännande du har på gång! Ska bli kul att se vad det är du håller på och syr!

  SvaraRadera
 6. tack alla för titten.

  Betzy: verket kommer att vara färdigt till vi ses nästa helg.

  rävenoräkan: Tack, det är så roligt vara här uppe i landet.

  SvaraRadera
 7. Oj, dette så spennende ut!! :)

  SvaraRadera
 8. Ja, jag hoppas verkligen jag får sängen!!! Det var tydligen en före mig i kö, men annars är den min. Måste dock fixa transport själv, men det borde kunna lösa sig. Jag spar ju även över 2000 kr om jag får köpa denna ist för en ny vit på Ikea.

  Ps. Dessa bilder i detta inlägg var ju hur snygga som helst!

  SvaraRadera

Populära inlägg