2010/03/04

Under construction!!!

Jag skulle precis ladda ner en "under construction" bild här men efter en titt på alla hemsidor som har dedikerat sin verksamhet på att kasta skit på sån "enkel, barnslig, tråkig, lat och omoget" sätt att förklara vad man egentligen gör, så.... låter jag bli!

Inläggen haglar inte in här direkt och det ska ni nu få en förklaring på. Jag går nämligen genom en period av innovation, inspiration och expansion. Jag befinner mig i ett stadium där jag väger olika alternativ mot varandra och träffar och prata med olika människor som på sina sätt kan bidra och hjälpa till att föda fram och utveckla de idéer jag har med Kalunji.

Under senaste månaderna har jag skaffat mig en alldeles egen mentor från företaget Teknopol i Lund som jobbar med affärsutveckling. Med henne diskuterar jag fram en affärsplan och får input på hur man skulle kunna ge liv och energi åt mina tankar som för första gången hamnar på papper och kvantifieras. Och allt detta arbete tillsammans med mitt "day job" tar upp mycket av min tid och tid från bloggande, men tro inte att jag är borta, för jag är nämligen mycket närmare än ni tror.

Jag återkommer med mer information om denna process och tankarna som far runt i mitt huvud och mina kluddiga papper.
Jag tar fortfarande emot beställningar och Kalunjishopen är i högsta grad öppen och dessutom deklarerar REA just nu!

Kärlek till alla

S

5 kommentarer:

 1. Tycker det låter helt underbart att du har en idé som du försöker utveckla. Jag klottrar själv ner alla mina idéer i en anteckningsbok och hoppas att jag snart har tid att förverkliga någon av dem. Ser fram emot att se vad det är för idéer du håller på att spåna på.

  SvaraRadera
 2. Åh, så spennende da! Gleder meg til å høre mer:)

  SvaraRadera
 3. Vill bjuda in dig för att titta på mitt senaste inlägg. Behöver råd och tips från er här ute i cybern...och få en lott till min tävling på köpet. Välkommen!

  SvaraRadera
 4. Saknar dig härinne. Är sååååååååå nyfiken på vad du sysslar med och vad det är för spännande affärsidé du håller på att utveckla :-)

  SvaraRadera

Populära inlägg