2008/05/14

Pay it forward

Pay it forward är ett initiativ av Linnzan som uppmanade de tre första som besökte hennes sida och läste detta inlägg att lämna en trevlig kommentar till henne skulle hon skicka en hemmagjord present. j-la trevligt tycker jag (för jag var en av de tre). Och villkoret för att presenten var just att Pay it forward (skicka vidare), det är det jag gör här. De tre första som lämnar en kommentar under denna rublik får en present hemskickad ( maila din adress till mailen under "kontakt". Jag lovar att göra ngt (sytt, stickat , virkat ja vi får se) innan årets slut, men definitivt en något blir det. Jag hoppas att du bli en av de tre första som får en alldelesegen Kalunji design hem i brevlådan. Mama S

6 kommentarer:

 1. Klart jag blir :))
  Allt bra annars vännen? Kram!

  SvaraRadera
 2. haha, du är en trogen läsare:-). Ja, jag gör gärna något till dig, men då måste du PIF så lägg upp detta på din blogg och skicka mig din adress.

  SvaraRadera
 3. Babygirl...

  Tack för trevligt sällskap under helgens eskapad! Gällande syuntan, vore det ändå bäst ifall vi förlade den under helgerna. Med andra ord, så passar nästa helg bättre än kommande tisdag.


  Kärlek
  xxx


  Ps. Jag förväntar mig ej en hemleverans, då fraktkostnaden känns en smula tilltagen. I synnerhet, då vi med nöd och näppe kan springa barfota mellan varandras boningar... eller inte. Dock sticker jag ej under stol med att det skulle det sitta fint med ett smakprov från Kalunji Design... Attans vad jag är girig!

  SvaraRadera
 4. Hej
  vilken bra idé
  synd bara att jag inte var här lite tidigare. Hittadeit via sysidan. letar symaskin och kollade runt där.
  fina väskor du sytt!
  tack för inspiration- mvh anna-klara

  SvaraRadera
 5. En present ska ordnas tii dig. Är det Elin? Ja, va roligt att äntligen komma igång med en syjunta, verkligen.

  SvaraRadera
 6. Hej anna-klara!
  Kul att du hittat hit. Och tack för den fina kommentaren. Ja, letar febrilt efter symaskin jag också. Har du ngt tips?
  Du blev den tredje så en present blir det till dig också. Maila mig din adress så ska det fixas ngt ganska snart (du får ha tålamod med mig).

  Bless

  S

  SvaraRadera

Populära inlägg