2009/03/20

Krangel

Jag har verkligen inte glomt er. Men... jag tycks ha tappat bort min usb med alla fardigskrivna inlagg och alla datorer har ar jatte sega sa det har tagit nastan 1h att ladda upp en enda bild. Men jag ville visa alla fina tyger jag kopt och det jag hunnit sy upp. Jag har vart hos skraddaren har och sytt upp 3 klanningar till mig och 3 flickklanningar. Jag ska sy upp flera flickklanningar, skjortor och byxor till barn senare. Men jag och familjen ska till Zanzibar pa mandag och ska da ladda upp bilder, for de har snabbare internet dar. For det hander jatte mycket saker har som jag vill dela med mig men det gar inte om datorerna inte fungerar. Och vart har alla mina lasare tagit vagen? Snalla, skriva kommentarer sa jag en kansla av vad ni gillar med det jag skriver. Eller vill ni BARA ha somnadsrelaterade inlagg? (Ottopippi, Anna och Stromming, detta galler inte er:-)). Mtoto: Min dotter fick gula febern, hep A, den dar cocktailen med 5 olika och sa tar hon malaria profylax 1/4 tablett 2 veckor av 3. Och jag kan saga att detta inte ar det lattaste att ge en 1aring medicin. Men din kanske ar annorlunda? Kram o Karlek alla Trevlig helg S

10 kommentarer:

 1. Hej vännen!! Så kul att höra från dig! Skönt att höra att du mår bra. Och jag ser JÄTTEMYCKET fram emot att få se det du sytt och tygerna du skaffat! Så trist att vissa har slutat att ge dig kommentarer, men jag tror nog att dom läser bloggen din ändå. När du väl lägger ut dina plagg ska du se.
  Stor kram från mig!!!

  SvaraRadera
 2. Jag är dessutom jättenyfiken på ditt liv i Afrika nu. Det glömde jag skriva. Jag läser jättegärna om dina vardagsäventyr!
  Trevlig helg!!!

  SvaraRadera
 3. Jag instämmer med Ottopippi, jag läser varje inlägg o följer med, tycker det är jättespännande! ;-)

  SvaraRadera
 4. nog sitter vi här och väntar på uppdatering av era äventyr.... intressant och så blir man liiiite avundsjuk :-)

  SvaraRadera
 5. Håller med ovan! Jag tycker det är jättespännande att läsa om era äventyr!!
  Kan tänka mig att det är krångligt att medicinera en ettåring.. Har försökt själv med antibiotika på våran och det är inte det lättaste :-).

  SvaraRadera
 6. Dina inlägg är jättehärliga att läsa, så fortsätt blogga på även om det inte är sömnadsrelaterat. Det är spännande att följa eran lite annorlunda resa.

  SvaraRadera
 7. Här är en till som gärna läser och följer er! :-)

  SvaraRadera
 8. Hej

  tack för svaret! Jag kan tänka mig att det inte är så lätt att få i en liten malariatabletterna, om det är lariam hon får så smakar det ju äckel-räckel! Mot vilka sjukdomar var den där cocktailen med 5 olika?

  Kollar varje dag om du skrivit nåt nytt.. jätte spännande att läsa vad ni har för er, det gör att jag längtar ännu mer efter vår resa.

  SvaraRadera
 9. Tänkte på dig senast igår och undrade när det skulle komma en uppdatering! Kul att höra från dig igen. Låter jobbigt med liten sjuk flicka, hoppas hon mår bättre snart! Vad roligt att få uppsydda kläder, ser fram emot att se. Inte alls avis på er som ska till Zanzibar.... inte alls... här är -5 och nysnö.. *mutter* Kram på er! :D

  SvaraRadera
 10. Hi,hi...jag finns här men lämnar inte alltid inlägg. Kram Karolina

  SvaraRadera

Populära inlägg