2009/07/26

Helgens festival

...blev faktiskt ganska så lyckad trots hot om dåligt väder. Det regnade lite då å då båda dagarna men som tur var så hade jag ett stort träd som granne som skyddade mina grejer från att bli blöta. Försäljningen gick också ganska så hyfsat bra, ungefär som förra året. Dom här grejerna fick bland annat nya ägare och jag sålde nästa slut på de små baby skorna jag sydde i höstas, vilket känns jätte roligt. Och festivalens första dagens överraskning bestod av besök från kalunjis tant Bina och hennes mama som hade virkat dessa ursöta inneskor till kalunji. Gissa om jag OCH Kalunji blev glada. Hur fina som helst. tant Binas mama stickar och virkar mycket snyggt. Jag ska nog tillägna henne ett eget inlägg snart... Jag fick även en chans att vara med på Malmös största modehändelse, nämligen Design Bazaaren STAJL BY MALMÖ den 30 Aug på St: Knuts torg i stan. Hur roligt som helst. Bazaaren har ca 6000 besökare per år och lockar till sig MYCKET media och publicitet. Jag är jätte glad. Så kommande veckorna kommer att tillägnas sömnad av flera babyskor och ev. fler förkläden då det var flera kunder som var besvikna att jag inte hade med mig ngr på festivalen. Jag hoppas att ni alla haft en mysig helg fylld med en massa bus och skoj. Kärlek N

3 kommentarer:

 1. Kul att festivalen gick bra, du syr mycket fint. Klänningen i inlägget nedan är hur fin som helst...

  SvaraRadera
 2. Oj, vilken wonderfull blog jag har hittat. Det är härlig, för den är unik och annorlunda i den här syblogvärlden. Du tappar inte din identitet, och samtidigt är det så kreativ och modern. kan beror på att afrikanska kangas som du syr mest är helt fantastika, full med gladje ocj färg, och du är superduktig som hjälper med. jag själv har köpt två afrikanska tyg och vet inte var ska göra, för jag letade efter inspiration, men att komma hit var den bästa jag kunde göra. tack för det!

  SvaraRadera
 3. Kul att du fick sälja! :D Det ser så fint ut det du syr!

  Jag har ett tyg, om jag kan hitta det, som skulle passa dig perfekt. Ett batiktyg från Kenya som har blivit liggande och som jag inte tror att jag kommer att använda. Vore kul om du kanske skulle sy något av det. Hör av dig om du är intresserad!

  SvaraRadera

Populära inlägg