2008/06/15

första alsterna på nya maskinen...

Det blev ett gäng grytlappar som ska bli inflyttningspresenter till 3 damer. Det blev även ett glasögonfodral till mig så att jag äntligen kan ha koll på mina solglasögon. Fodralet rymmer 2par stora solbrillor. Jag ville testa hur den nya maskinen quiltade med tjockt mellanlägg. Jag hade fått mellanlägg från Kalunjis farmor som passade perfekt för grytlappar/vantar så detta blev första försöket på maskinen. Och den syr som en GUUUUUD! Hur lätt som helst gled tyget över sybordet och dessutom går den helt tyst. Min dotter låg och sov bredvid mig utan att störas nån gång. Åh, jag är så glad... Nu kommer det att skapas en massa fint som kommer att bl.a. säljas på årets Möllevångsfestival (25-26/7) i Malmö.

3 kommentarer:

 1. Vad snygggt! Tack för grytlappen förresten, du är den första som ger mig en inflyttningspresent, blev nästan tårögd. Du är så omtänksam och duktig! Så stolt över dig, fortsätt med det fina jobbet!

  Puss på dig

  SvaraRadera
 2. men syster då... det är väl klart att du ska å inflyttningspresent till din allra egna första lgt. Du förtjänar mycket mer än ngr grytlappar...

  SvaraRadera
 3. Lycka till på festivalen!!

  SvaraRadera

Populära inlägg