2008/10/13

mer på huvet

Ja, då var ännu en marknad över. Det var en mycket trevlig lokal som marknaden hölls i och stämningen bland de som sålda var trevlig. Tråkigt var att det inte kom så många besökare så det mesta fick följa med hem igen. Men dessa sju hättor följde med på marknaden tillsammans med ngr mössor. Fler bilder kommer. Jag kommer att lägga ut alla hättor och mössor på Kalunjishopen där du kan passa på och fynda alla dessa fina alster innan de tas ut på fler marknader i höst/vinter. Völkommen!

4 kommentarer:

 1. Beundrar dig som sitter på marknader och säljer!!! Vad kul (jag sitter ju bara och hjälper min mamma vid sådana tillfällen). Det är trist när det inte kommer folk, för det betyder alltid att man inte säljer så bra. Även om konceptet är helmysigt :-)

  SvaraRadera
 2. Svejs igen!!! Ville bara säga apropå din kommentar att mina tjejer inte heller är blöjfria!! Men kan ha retribrallorna ändå!!

  SvaraRadera
 3. Hej,
  Hur går det för dig? Det är roligt att titta in hos dig och se vad du pysslar med.
  Theresa

  SvaraRadera
 4. Hej igen vännen!!! Jo man måste ju ta av hela byxan när blöjorna skall bytas, men det är det värt :-) :-) De är ju bara att knyta upp, går lätt som en plätt :-)

  Jag är SÅÅÅ spänd på PIF:en :-)

  Ha en trevlig helg!
  Kramar!

  SvaraRadera

Populära inlägg