2008/10/04

Nu har jag hämtat ut mitt paket

Nu har jag också hämtat ut mitt paket som jag varit nyfiken på hur länge som helst. Jag fick avin i början på veckan men har verkligen inte haft tid att hämta ut det förrän igår. Ja, vad fanns det i pakete då? Det fanns en super gullig kattklänning till Kalunji i strl 80, en (tyvärr) för liten omlotttröja som jag tror var till mig, annars var den alldeles för stor för lillfian. Jag älskar tyget som tröjan är sydd i. Det fanns med 2 paket té (åh, älskade té) som hette Mammas mirakel och Heta stunder. Så j-la kul, fler heta stunder till mig (behövs kan jag säga:-)). Fina ckoladpraliner som hann ta slut innan de hamnade på bild (de trivs bra i min och sambons magar), ett rullmåttband (precis vad jag ville ha och behövde), ett litet förkläde (till mig eller Kalunji?), ett hemlis paket och 2 st tyger. Tack du min snälla hemlisvän som verkligen lagt tid och omtanke kring detta paket. Det var typ 4m tyg och inte bara 1m som det var sagt. Tack, Tack, tack! Jag hade mina aningar på hemlisvännen när jag såg tygerna, men sen så gjorde kattklänningen mig förvirrad, så jag fegar ur att gissa och väntar tills resultatet avslöjs. Jag vet, jag är feg.

6 kommentarer:

 1. härligt paket! åh så söt kattklänningen är! synd att tröjan var för liten. Jag kan inte heller gissa vem det är ifrån.

  SvaraRadera
 2. Mmm vilket fint paket! Klänningen var verkligen supersöt. Jag kan inte heller gissa vem som gjort det här paketet....

  SvaraRadera
 3. coolaste katten!
  synd att tröjan inte passade, annars var den fin:-)

  SvaraRadera
 4. Schysst paket!!!! Du får väl vänta på att K växer i tröjan istället :-)

  SvaraRadera
 5. Ottopippi- eller så kanske jag ska minska in mig i den? Undrar vilken som går fortast? Att K blir 15år gammal eller att jag bantar ner mig till en storlek S? hmmm.... Förslag nr.1 va?:-):-)

  SvaraRadera
 6. Tänkte bara berätta att anledningen till så mycket tyg var att jag kom över det väldigt billigt. Jag hoppas du får användning för det i något sammanhang. Tröjan är jag ledsen för men jag ritade av str. 40 (eftersom den skulle vara ett mer strechigt tyg) så det måste ha varit ett litet mönster, sorry. Better luck next time :) Kul att klänningen passade :)
  Spännande med nästa omgång...

  SvaraRadera

Populära inlägg