2008/11/05

Elefant dress


Ja, och då har min tjej fått sin allra första dress. Dressen består av en omlotthoodie med bruna kantaband och elefantapplikation med matchande byxor. Mönstret till omlottthoodien har jag fått från snälla Mannagryn, men som jag gjort lite små ändringar i. Applikationen har jag ritat själv och kantat med tätt sicksack. Jag funderar på göra ngr såna set med olika afrikanska djur att ta med på nästa marknad. Jag får se hur tiden jobbar med mig.

Den oranga babymanchestern har fått av min granne Barbro (ni vet hon som hjälpte mig med vinterjackan bl.a.) som hade en halvrulle av det och gav mig precis så mycket som jag ville ha, då hon kände att hon inte skulle använda allt tyg själv. Tack Barbro!

Byxorna är sydda i det vanliga mönstret med bruna muddar i midja och benslut och en elefantapplikation på ena bakbenet. Kalunji älskar att titta på elefanten och jag är supernöjd med denna dress som jag redan har fått en beställning på av en tjej som ville ha en till sin dotter. Åh, så många fina bilder att välja på... Kolla in mitt fina påslakan i bakgrunden...

5 kommentarer:

 1. Vilken goding!!! Dressen blev så fin!!

  SvaraRadera
 2. Hur coolt blev inte det här då?? Supercoolt :-) :-) Hon är söt Kalunji att man bara dör :-)

  Men du, vad är egentligen babymanchester?

  SvaraRadera
 3. Vilken liten goding!!!! KLäderna sitter jättebra på och är super fina.

  SvaraRadera
 4. Så fin dressen blev!! Och din tös är ju bara så himla söt :)

  SvaraRadera
 5. Det är så roligt att varje gång jag lägger in ett inlägg på ngt jag sytt till Kalunji så får hon mer kommentarer än det sydda. Men tack alla ni som ändå kommenterar.

  SvaraRadera

Populära inlägg