2008/12/22

God Jul

Vi håller på nu för fullt hemma med att packa och åka upp till Kalunjis farmor och farfar där vi ska fira jul i år. Förra året var vi hemma själva, alltså jag, mannen och stooooora magen. Jag var så gravid att jag inte ville riskera att behöva föda på ett tåg eller buss för den delen. Men i år åker vi iväg på lite semester, träffa familj och vänner och framförallt få ngr sovmornar. Men jag kunde väl inte åka iväg utan visa vad K ska ha på sig i jul?
Jag kunde inte komma på vad jag skulle sy till henne att ha på julafton och eftersom jag tröttnat lite på att sy klänningar och istället älskar att handsy skor så blev det ett par såna. När jag kollade igenom hennes garderob igår hittade jag denna svart/vita klänning som hon fick av sin faster när hon föddes, ännu en klänning som hon fortfarande inte haft på sig! Jag tyckte att den var väldigt fin och skulle passa bra till jul och bryta av det traditionella röd/gröna. Så skorna har jag sytt till att matcha klänningen. Dom är inte helt klara än, men tänkte sy klart dom imorn och försöka få med ngr livebilder på julen (nyckelordet är FÖRSÖKA).
Så med detta vill jag passa på att önska alla mina underbara läsare en god jul fyllt av mycket glädje. Och till de läsare som inte firar jul önskar jag en mycket trevlig vecka som förhoppningsvis inte spenderas i ensamhet, utan spenderas istället i goda vänners lag. Mycket kärlek till er alla N

6 kommentarer:

 1. God jul!! Jätte fina skor :)

  SvaraRadera
 2. God jul!
  ilka söta skor & klänningen va jättefin.

  SvaraRadera
 3. Jättegod jul till er också!

  Dina skor är fantastiskt söta!

  SvaraRadera
 4. Kärlek till dig med!! och GOD JUL!!!

  SvaraRadera
 5. Med önskan om fina juldagar.
  Kram Malin!

  SvaraRadera

Populära inlägg