2008/12/27

Mitt Give & Get

Jag hann inte få min Give innan vi for iväg på julfirande, men det gjorde inget för då visste jag att det skulle vänta ett paket på mig när jag kom hem. Jag slet upp paketet som ett barn med stora ögon så fort vi kom innanför dörren igårkväll.
I det låg det två tyger, ett grönt med vita blommor, ett örngott med afrikanska djur på, en stooor polkagris, ett dekorationsband i brunt, tre persikoknappar (som kommer inom en kort framtid hamna på ett par skor), en skallra, senaste numret av Burda (som jag har hittat mönster till min nyårs"blåsa"), en bok om textil i Afrika och...
...denna superfina tröjan som jag drog på mig direkt och ha på mig även idag under mitt arbetspass på Malmö Fria. Jag ÄLSKAR mitt paket. Det var så genomtänkt och välgjort. Jag trodde först att jag visste vem min hemlisvän var, men gissade fel när jag senare såg namnbandet i det fantastiskt fina julkortet jag fick med. Tack, tack och åter tack min hemlisvän. Det var ett jättefint paket som jag verkligen är mer än nöjd med. GOD FORTSÄTTNING TILL ER ALLA!!!

3 kommentarer:

 1. Jättefint!!! Jag har en gissning..... :-) :-)

  God fortsättning till dig med!!

  SvaraRadera
 2. Vilket fint paket du har fått och tröjan var ju sååå superfin!!! Den ser ut att passa dig jättebra och färgerna var så fina :)

  God fortsättning!

  SvaraRadera
 3. superfint paket!!! och jag vet vem du fått ifrån!! :)
  god fortsättning!

  SvaraRadera

Populära inlägg