2008/12/15

Då var det slut...

Som vanligt på måndag mornar dimpar här in ett Kalunji inlägg. Jag var med på julmarknad i helgen som var jätte mysig och trevlig på alla sätt. Men kallt som f¤n var det. Jag tappade känseln i fötterna redan vid uppackningen på morgonen och fick inte tillbaka den förrän nio på kvällen (en lång dusch senare). Trots att det var många besökare så var det dåligt med köp. Iaf vid mitt bord. Men jag genomled dagen tillsammans med lilltjejen som var tvungen att vara med då hennes pappa jobbade. Tjejen var helt blå om händerna och läpparna. Och efter att vi hade blivit osams 2ggr tidigare på dagen över vantarna som hon vägrade ha på sig, slutade jag tjata. Men jag tyckte synd om henne. På riktigt.
¤¤¤
Dagen två bjöd inte på ngr större överraskningar. Kallt och grått. Som tur var kunde Kalunji vara hemma varm med sin pappa och jag fick istället sällskap av min vän Sabina som sålde smycken vid bordet jämte mig. Det blev glögg och té ur termos och en hel del lussekatter. Jag sålde lite bättre på andra dagen så att jag slapp gå back vilket kändes bra. Men. Jg har tappat lusten helt att ställa ut så det blir nog inte lika mycket marknader för min del nästa år, speciellt inte om jag stickr iväg till Östafrika i vår som jag planerat. Så, den som är intresserad av att fynda Kalunji grejer billigt av mig får gärna höra av sig för jag vill bli av med ALLT. ALLT! Jag kommer at uppdatera Kalunjishopen imorn kväll och efter det är det fritt fram att handla söta skor, start-kit och annat jag har. Jag funderar på att ta det lugnt med sömnade över huvudtaget framöver. Jag kommer att blogg om det jag har färdigt sytt och kanske sy mer till mig och min familj, men barnkläder får vänta nu. Jag vill dock önska er alla en trevlig start på veckan.

6 kommentarer:

 1. Helt rätt att lägga ned ett tag då man känner sådär och återta sömnad när inspiration och lust återkommer! Kommer dock att sakna dina inlägg.... :-(

  Förundras över att du överhuvudtaget kan ha med dig lilltjejen när du står och säljer!!! Det skulle INTE gå med någon av mina två små monster :-)

  Stor kram till dig!!!!!! Och GOD JUL!!

  SvaraRadera
 2. Håller med om att det är helt rätt att ta ett uppehåll när man känner att sylusten tryter. Det ska vara roligt att sy och skapa och inte vara ett tvång. Det är bara roligare att komma tillbaka om man tar sig tid att ta en rejäl paus.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Tråkigt att det inte gick så bra i helgen. Ta en paus och återkom med mer kraft och skaparglädje sen.

  SvaraRadera
 4. Samla kraft så är du tillbaka en dag. Man lär av allt. Önskar dig all lycka och en vilsam Jul!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Jag tror fortfarande att det beror på krisen.. så jag tycker inte att man ska ge upp, iallafall inte du som är så duktig fröken..

  SvaraRadera
 6. Helt klart ska man ta en paus när inspirationen tryter. Dina kläder är jättefina, så överös Kaluni med dem istället! Och dig själv. Och mannen. Och oss med blogginlägg med bilder på Kalunji i nya kläder! :D
  Ha en trevlig jul! Och resa till Afrika i vår lät ju helt RÄTT!

  SvaraRadera

Populära inlägg