2009/09/28

Gammalt UFO

Alltså, det var nog förra sommaren efter att Kalunji hade växt ur sin fina badrock som jag började planera för att sy henne en ny. Mycket kom i vägen, jag hittade inte den frottén eller handduken jag ville ha och till slut glömde jag bara av det.

Men när jag var på loppis i vintras hittade jag den lilla handduken som utgör huvan och slog till direkt då jag skarpt gillade färgerna.

9 månader senare hittade jag den brun/gröna handduken på Jysk och jag började sy direkt och nu är badrocken ÄNTLIGEN färdig. Detta var ett kul projekt för dels gillar min lilla tjej att mysa så jag vet att hon kommer att ordentligt gosa in sig i den. Och dels så gjorde jag den aningen större vilket innebär att hon kommer att kunna ha den i minst ett år, möjligtvis två. Och när man badar varann dag i ca 2år så kommer den att verkligen användas vilket också är kul för då blir det inte ett så korttids projekt.

Nu håller jag på att röja undan ordentligt i ufo lådan, uppdaterar gamla plagg och kommer att snart lägga ut mycket på tradera för alla som är sugna på att fynda. Jag är också väldigt sugen på att sy jackor/kappor till barn och har en massa idéer men min dotter har redan 4st jackor till höst/vinter så om det är ngn (gärna fler:-)) som vill ha nya jackor/kappor till sina barn, hör gärna av er till kalunjidesign(a)gmail.com.

7 kommentarer:

 1. Så fin!!!Lekker frotè =D

  SvaraRadera
 2. Wow! Vad snygg design! Du är inte bara duktig på att sy, du har ju fantastisk smak oxå! Den lilla tjejen anar inte hur brotskämd hon är. På det bra sättet förstås.

  Ps. Tack för kommentaren på mitt senaste inlägg. Dina kloka ord hjälpa mig orgentera mig igenom mina grubblerier.

  All kärlek!

  SvaraRadera
 3. Så deilig den ser ut! Tipper jenta di gjerne vil bade hver kveld nå så hun kan kose seg i den etterpå:)

  SvaraRadera
 4. oj, den här är som en förlössning, vilken härligt unge, efter mer änn 9 månader kom ute!

  SvaraRadera
 5. Tack för alla kommentarer.

  Betzy:Ja, man tycker att hon ska gilla ALLT man syr till henne, men hon har börjat säga ifrån nu. Hon typ när jag tog på henne det nya nattlinnet jag sytt till henne. Hin gillade inte det ALLS!

  Aleisa: Vilken skön kommentar. Detta var dock en mindre smärtsam förlossning och resultatet var inte heller lika fint som den riktiga:-)

  SvaraRadera

Populära inlägg