2010/06/10

Kanga byxdress

 Äntligen har jag tagit mig i kragen och avslutat denna byxdress. Jag klippte ut den för ca 1år sen och sedan dess har den bara legat i min "att sy" hörna. Men nu!

Tyget är en kanga från Tanzania som köptes på vår förra resa som du kan läsa om här i denna röriga hörna, men som innehåller mycket fina bilder från Tanzania och Uganda.

Jag har sytt på en dragkedja i sidan och resår i ryggen och benslut, här modellad av min söta granne P.  Hon är 6år gammal, men ganska lång så jag gissar på att den passar 6-8år.

Den hamnar på Kalunjishopen och finns tillgänglig för den intresserade. Jag håller även på med två byxdressar till, en i samma storlek som denna och en lite större, båda i kangas från Tanzania.

Förövrigt rullar det på med företaget. Jag hade ett möte med chefen på Almis innovationsavdelning på MINC här i Malmö som lämnade mig både inspirerad och med en massa kontakter som jag ska ringa till imorn. Mer om allt det senare. Nu ska det sys klart beställningar innan jag fortsätter med ritningar till kommande kollektioner för både barn och dam! Men under tiden kan ni passa på att shoppa slut på förra årets barnkollektion på Kalunjishopen och skynda er till UNI för att köpa de sista Kalunji jackorna innan de stänger för sommaren i juli.

Kärlek
Nakiito

2 kommentarer:

  1. Så stilig buksedress!
    Liker de afrikanske stoffene dine:)

    SvaraRadera
  2. Tack Siri. Jag börjar dock få slut på dom så om du har ngr eller känner ngn som har så tipsa gärna. Jag funderar faktiskt också på att annonsera om just afrikanska tyger.

    SvaraRadera

Populära inlägg