2010/06/22

Nu är vinnaren dragen, och...

...det blev STRÖMMING! Stort grattis Strömming. Min sambo fick en korg med alla tävlande och skulle just dra en vinnare. Men då tappade han tre stycken lotter på golvet och valde att ta en av dessa och det blev strömming. Grattis Grattis igen!
Jag minns inte vad det var du ville vinna (osäker på om du själv visste:-)), så skicka mig ett mail på kalunjidesign@gmail.com och berätta om det är väska du vill ha eller klänningen (anger din storlek/dina mått i mailet).

Väskan kommer att sys i rester av afrikanska kangas och kitenges och väljer du klänningen skicker jag bilder på lämpliga tyger.

Tack alla ni andra som ville vara med i min tävling, både nya och gamla läsare. Så roligt att få "se" vilka som läser bloggen och jag tackar ödmjukast för alla fina kommentarer. Fortsätt gärna kommentera på mina inlägg då jag verkligen får mycket nytta av feedbacken på mina grejer som hjälper mig att både utveckla mitt skapande och smörjer mitt sy ego, vilket gör mig till en trevlig bloggare:-).

Tack alla fina och trevlig start på en mycket fin tisdag (här i Malmö lyser solen).

Kärlek

3 kommentarer:

  1. Ååååå attans...hittade precis till din blogg och inser ju nu lite bittert att jag precis på håret missat deadlinen för din fina tävling. Nåja, lägger till dig i blogrollen på min sida så att jag kan följa dig och allt fint du gör i fortsättningen:) Underbar blogg du har!!!

    SvaraRadera
  2. ÅHHH VAD ROOOLIIGT! Du gjorde just min sjukdomsmatvägrartrotsiga dag mycket bättre! Jag mailar! KRAM!

    SvaraRadera
  3. Lyllos Strömming!!!! Attans vad jag hade velat ha en sån klänning.... :-) :-) Vad tar du för dem? :-) :-)

    SvaraRadera

Populära inlägg