2009/01/05

Inspirerad av Mustafa

Det har hunnits med ngr byxor under december månaden inspirerade av Mustafa. Jag älskar verkligen denna modell och det första paret som gick till kalunji hade hon på sig fyra dgr i sträck, tror jag. Här har det sytts ngr som ska till Kalunjishopen och Malmöfria i strl. 1-4år. Mina brallor fick alla rynkade fickor bak utom paret i velour. Alla byxor är sydda av mina gamla byxor som låg i "jag-ska-gå-ner-i-vikt-till-nästa-sommar-så-att-jag-kan-ha-dom-igen" påsen. Efter nästan 3 år och verkligheten slagit in så blev det barnbyxor av dom istället.

3 kommentarer:

  1. Om du vill skicka något som kompensation så får du göra det om du vill. hoppas du inte tog illa upp att jag var ärlig.

    SvaraRadera
  2. Nej, det gjorde jag inte. Jag uppskattar alltid ärlighet och ibland är det så med byten, ibland passar det inte helt enkelt.

    SvaraRadera
  3. Men tänk vilken tur att byxorna ändå får nytt liv som barnbyxor! Re-do när den är som bäst! Tittar på allas långa muddar på byxor och tröjor och tänker att det är så fint men har inte vågat prova själv än. (kanske till nästa vinter när I ska ha kängor och overall..) Tycker dina brallor här blev superfina, hoppas de säljer bra på Malmö Fria!

    SvaraRadera

Populära inlägg