2009/01/08

På 1årsdagen

Den här dressen ska min tjej ha på sig på sin stora dag. Hon fyller nämligen hela 1år på söndag. Helt otroligt! Jag hade först sytt denna dress som jag sen tyckte såg ut som pyjamas. Så det var bara att sätta sig vid symaskinen igen och komma på ngt nytt. Jag hittade det vita sidenliknade tyget i en undangömd låda i vår klädkammare där bl.a. min dräkt från min student låg. Jag hade ett par vita byxor och stort tygstycke på överdelen som knöts runt hela mig när jag tog studenten. Det tygstycket har nu återanvänts och har blivit min dotters skjortklänning.
Skjortklänningen matchades med en lila väst sydd av en liten bit velour som jag egentligen hade tänkt sy ngt mjukisdjur i, men som räckte perfekt till en 9månaders väst. Till detta då tillkommer en liten slips klippt från en vuxen slips som jag fick av min svåger som jobbar för MQ och som hade en bunt slipsar (bland annat) från förra årets kollektion som jag fick med mig hem från i julas.
Knappar på mancheterna och skjortknäppningen kommer från Ks farmors gamla gömmor och ingår i ett stort parti sybehör jag fick förra året från snälla farmor. Jag är jättenöjd med denna dress som passar perfekt på K. Jag ska försöka ta ngr bilder på födelsedagen så får ni se. Trevlig helg gott folk! N

6 kommentarer:

 1. Verkligen fint och så läckert med den lilla slipsen:)

  SvaraRadera
 2. Cool tjej hon blir! Jag älskar lila!

  SvaraRadera
 3. Det här var verkligen super snyggt!!! Gillar skarpt!! Får jag länka till din härliga blogg?

  SvaraRadera
 4. Men vad duktig du är. Jag som trodde skjortan var köpt... fel av mig.

  SvaraRadera
 5. Vilken cool tjej! Verkligen jättefint.

  SvaraRadera

Populära inlägg