2010/07/26

Borta med vinden...

...var det verkligen igår med min dotters madrass.  Hon har varit torr nu dagtid i ungefär 3mån och vi håller på att sluta med nattblöjan också. De två första nätterna gick det jättebra, hon var uppe och sprang en del för att "kissa" (dvs. titta vad vi höll på med), men det var helt torrt i madrassen på morgonen.

Natten till igår hände det dock en olycka så hennes pappa ställde ut hennes madrass på torkning ute på balkongen. På kvällen när vi skulle bädda hennes säng gick han ut för att hämta in madrassen, och gissa vad...? Madrassen var borta! Jo, det är sant!

Han gick ut och tittade på gatan, frågade grannar om de hade sett en madrass komma flygandes och tittade runt på olika bakgårdar i området, men... den var borta. Oron gick snabbt över till skratt och inte ens dottern kunde låta bli att skratta efter att hon först trodde att hon skulle få sova på golvet. Men som det blåste i Malmö igår är det ju ingen överraskning att det hände, men ändå!

Tänk om det fanns ett par körandes  på gatan här utanför och bråkade i bilen om något, och den ena sa"aldrig i livet, kanske när madrasser börjar flyga", och så kommer det en madrass svischande.
Undrar vart den hamnade för vi kunde inte hitta den någonstans och undrar vad alla tillfrågade tänkte om oss...

Idag var vi på IKEA och köpte en ny madrass samt plastad frotté så nu ska madrasserna  förhoppningsvis sluta flyga från vår balkong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg