2008/07/28

Det blev en succé!
Fantastiskt roligt har det varit under helgens festival. Det har varit en massa försäljning, mat, och karnevalståg runt Möllan i Malmö. Jag missade allt det som pågick på andra gator än den jag satt vid, men jag har lite bildbevis på allt detta från en säker källa.

Här på Norra parkg. satt jag och sålde Kalunji grejer. Det var mest klädförsäljning på denna gata tillsammans med mina grannar Sara o Josse som sålde jättefina egendesignade smycken.


Mycket av det här syddes under festival veckan. Ja, ni kan tänka er stressen...


Lockprylar; näsduksfodral och virkade broscher.


Kläderna som hängde fint på klädstången som jag hittade i min trappuppgång för ett par veckor sen. Det fanns med en del nytt som även dom syddes under festival veckan.


Det har varit fantastiskt roligt att sälja mina grejer och träffa en maaaaaasa folk. Jag har fått väldigt fin respons på grejerna och även fått beställningar på 1 par byxor och 2 klänningar i afrikanska tyger då damen som beställde dm blev nästan arg att jag inte hade ngri den storleken hon ville ha. Ja, det ska jag ta tag i när jag får tid. Det är ju en till festival i helgen; Mossagårdens Eko festival. Så jag får ta tag i alla beställningar efter det. Jätte kul och jag ska verkligen försöka vara med även nästa år.

3 kommentarer:

 1. Vad kul att det blev en succe!!! :D

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Vad roligt att det gick så bra och att det var så kul! Härligt!
  Kram kram.

  SvaraRadera
 3. Ja, tack Susanna och Sandra. det är ju jätte kul att det gick så bra och att fler få känna till mig. roligt...

  SvaraRadera

Populära inlägg