2008/07/13

överblivet randigt 2.0Det här är den andra versionen av litet randigt till Kalunji och nu är det randiga tyget officiellt slut! Jag hade ngr cirklar kvar från IKEA tyget som jag även sett på andra bloggar, som jag klippte ut och sydde på klänningen (med vlieselin strykt på baksidan) för att ge den lite mer färg. Jag tycker normalt inte om att ha så mörkt på Kalunji och var därmed tvungen att slänga på oranga (kan man säga så?) kantband.
Denna gång fick jag även testa att göra egna kantband av muddväv (då min beställda kantbandsvikare vägrar dyka upp i brevlådan). Det var lite meck med det, tyckte jag. Ganska svårt att få det jämt men det blev ett ganska bra resultat och Kalunji blev glad av den oranga färgen. Hon verkar gillar allt färg så det kanske funkar ändå. Nu kan jag nog stilla mitt dåliga samvetet över att sy för lite till Kalunji. Hon har fått fem nya klänningar (fler bilder kommer snart) och jag håller på att knåpa på nya byxor och shorts till henne. Svårt att hinna med allting samtidigt som examensarbetet ska skrivas färdigt och jag måste ha klar laddningen för Möllevångsfestivalen och Mossagårdens Eko festival. Jag försöker hinna med allting och jag finner det inte så lätt alla gånger. Men snart är min uppsats klar och då kan jag fokusera mer på det andra. Klänningen blev jättefin på iaf.

8 kommentarer:

 1. Jag tycker att klänningen blev ursöt, och passade jättefint med dom orangea kantningarna :-)

  SvaraRadera
 2. Supersnygg! Helt rätt med kantbanden och cirkeln på! Lycka till med allt du har att göra!!

  SvaraRadera
 3. Supersöt! Ornage gjorde sig fint bot det böå!

  SvaraRadera
 4. Vad duktig du är! Fantasin verkar vara på topp och kul att du nu börjat sy till dig själv oxå, ibland måste man unna sig själv lite fint oxå. Ska bli spännande att se vad du har på Ekofestivalen! Vi ses

  SvaraRadera
 5. Hej igen!
  Jag har en utmaning till dig på min blogg!

  SvaraRadera
 6. Tack allaför alla de snälla kommentarerna på denna enkla sömnad. Vissa av er (ni vet vilka ni är) vill bara se bilder på Kalunji. D e lugnt!

  Nina: Kan det kanske vara gammelmoster(haha) Nina? Roligt att du kikar in här.

  Ottopippi, Susanna och Linnzan; tack för alla snälla orden.

  Eliza; Yeah, Eko festivalen, we are on! Det ska bli jätte kul att se dig.

  SvaraRadera
 7. Så sööööt din dotter är! Och riktigt fin klänning du har sytt henne...förlåt om jag är lite efter, men har hon två namn? Båda är riktigt fina i alla fall...Kram! //Lotta

  SvaraRadera

Populära inlägg