2008/07/31

Ekofestival...

Imorn är det dags för sommarens andra festival med Kalunji. Jag håller för fullt på med packningen och det är ju en hel del saker som ska med. Men roligt ska det bli och det är jätte skönt och super snällt av min syster E som kommer ner till Skåneland från Göteborg för att hjälpa mig eftersom sambon måste jobba.

Detta plus mycket mer har jag förberett till sommarens festivaler. Det gick ju rätt bra på Möllan festivalen och jag hoppas verkligen att det går lika bra i helgen och att familjen får ihop lite semesterpengar för nästa vecka då Kalunji tar semester! Hoppas vi ses där.... Kärlek/N4 kommentarer:

 1. Vilka snygga saker du har sytt till festivalen! Lycka till! Med allt detta fina och mer därtill tror jag det kommer gå superbra! Har det inte kommit nån liten näst vecka kanske vi ses på URF, tror jag kommer ha svårt att hålla mig borta därifrån om jag inte har fått barn då! Ha en skökn ekofestival och skön reggaefestival, jag blir grymt avis på alla som får se Burning Spear, Scratch, Groundation och alla andra schyssta band på URF!

  SvaraRadera
 2. Lycka till med festivalen! Mycket fint du har sytt. Jag föll direkt för dina muddbyxor, särskilt den nedersta trion, är de ljuslila?

  SvaraRadera
 3. Vad mycket fint du sytt! Lycka till och ha en skön semester!

  SvaraRadera
 4. Det var verkligen kul att träffa dig på festivalen. Mycket fina saker hade du. Du gör dig mer och mer känd - det är bra.
  Lycka till!
  Kram Malin

  SvaraRadera

Populära inlägg