2008/08/17

fynd

Detta inlägg är inte direkt sömnadsrelaterat, men jag måste bara visa ett fynd från helgens barnloppis i Folketspark här i Malmö. Jag såg denna mössa och föll för den direkt och tänkte att den skulle passa Kalunji till vinter. Men eftersom hon sov då, så kunde jag inte testa den på henne, vilket inte gjorde ngt för jag ville ha den. En tia senare var den min/hennes och väl hemma testades den. Wow... visst blev den fin på? Åh, jag är jätte nöjd med detta loppis fynd.
Åh, jag måste bara berätta att imorn lämnas examensarbetet in och om ngr veckor blir jag officiellt färdig utbildad och expert:-) i Internationell Migration och Etniska Relationer(IMER). Det känns så skönt att äntligen vara klar, så det ska firas med en efterlängtad resa till Oslo direkt efter att uppsatsen har dumpats i examinatorns brevlåda imorn. Lilla familjen ska hälsa på min syster M i Oslo och det ska bli så kul eftersom jag har aldrig varit i Norge. Jag önskar er alla en mucho trevlig vecka så "hörs" vi igen i helgen.
Kärlek N

9 kommentarer:

 1. Vilken liten sötis hon är!
  Spännande med din utbildning,
  att du hinner med allt.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Hon blev så bedårande att man vill äta upp henne i ditt loppisfynd!!! :-) :-)

  STORT grattis till examensarbetet och ha en UNDERBAR resa till Norge!!

  KRAM!!!

  SvaraRadera
 3. Nawww, vad söt hon är! och tio kronor för den mössan? Helt otroligt, bra gjort mama S! Ville även passa på att tacka för svervettfodralet, tack så jätte mycket! Men hade redan ett, hittade inte mitt när jag packade så tog ett bara, såg likadant ut... förlåt. Det du skickade hade iaf bättre storlek än det jag snodde. Ska jag skicka till bara det första?

  SvaraRadera
 4. Juste, glömde säga: Lycka till med examensarbetet!

  SvaraRadera
 5. Ja hon blev verkligen jättesöt i den mössan!!! :D Ha det så kul i Oslo!

  SvaraRadera
 6. vilken underbar mössa :) och vad härfiga dina omgjorda kläder blir! jättekol att titta in här!

  SvaraRadera
 7. Jag gillar det jag ser och har nominerat din fina blogg!
  Kolla min sida.
  Ha det fint!/Malin

  SvaraRadera
 8. Hej alla ni fina

  Tack för kommentarerna på detta icke-sömnadsrelaterade inlägget. Mössan blev sjukt söt på Kalunji.

  SvaraRadera
 9. Men, hon är väl för söt!!!! Så fin liten tjej! Mössan va fin den med men inte i närheten av din dotter!Snyggt jobbat där!;o)

  Länkar till dig föresten, om det är ok!?

  SvaraRadera

Populära inlägg