2008/08/03

Det gick så där...Det var en tidig fredagsmorgon som familjen begav sig till landet och den ekologiska festivalen anordnat av Mossagården. K sovandes i vagnen och min syster E med ryggan på vid hållplatsen i Veberöd där vi skulle bli hämtade av min jättesnälla vän Johan som även skulle arbeta som kock på festivalen.


Väl där så förstod vi att vi hade kommit rätt. Så fantastiskt fint ställe men grönt och liv. Det var fint väder och vi skulle trivas.


Det var 3st kocklag (Rock N Roll kocken, Afrikanska kocken och Hälsokocken) utplaserade på olika ställen på festivalområdet och i utbyte mot ett försäljningsstånd sydde jag alla kockarnas förkläden. Ett KLART GODKÄNT från alla kocklag fick jag senare veta att jag hade fått.


Åh, hur gick det med försäljningen då, undrar säkert många. Men då kan jag upplysa er om att det gick jäääääätte dåligt. Jag kan säga så här; det räckte iaf till bussbiljetterna hem för mig och min syster. Japp, dåligt! Vet inte vad det kan berott på, men jag var glad att det hade gått så pass bra på Möllevångsfestivalen + att det var ju jätte fint väder, Kalunji var glad och alla var positiva, så mer än så kan jag inte klaga. Det blev istället en marknadsföringshelg med många besökare vid ståndet och med många utdelade visitkort. Jag hade även turen att träffa en massa fina människor med positiv energi och som helt enkelt livade upp allt. Jag träffade personerna bakom mittimyllan som var jättefina och fantastiska på alla sätt. Jag träffade även grafiska designen bakom märket Tajala som var otroligt trevlig. Ja, jag har massa bilder att välja från och en massa jag kan berätta , men det är sent, och jag fortsätter gärna en annan gång. Fantastiskt kul helg fylld av inspiration och glädje trots den superduper dåliga försäljningen.Ja, familjen var glad och Ks pappa som bara kunde få ledigt från jobbet på lördag åkte ut och hjälpte till i det afrikanska köket. Han är en gammal kock och tyckte att det var kul + att jag och E fick lite avlastning vid ståndet och K fick vara med sin fina far. Jag måste säga att jag aldrig hade klarat av att ställa ut om min syster inte hade följt med, särskilt när Kalunjis pappa var tvungen att jobba. Hon ställde verkligen upp, såg till att k fick äta och sova när hon skulle och vi turades om att stå vid ståndet och allt detta utan problem. Tacka Gud för familj.Vi lämnade Veberöd på söndag morgon då vi alla var för trötta och kände vi inte har lust att ställa ut mer så vi åkte hem, vilket skönt. Ingen hade sovit ordentligt och min syster ville se lite av Malmö innan hennes tåg hem till Göteborg åkte på kvällen. Så.... vi besökte Merkado som var i Folkets park vilket är skönt eftersom vi bor väldigt nära där. Jag träffade Majtjho, Sarah lc och Solig som alla ställde ut och det var roligt att träffa och prata med trevliga Solveig som jag mötte för första gången. Av snälla Majtjho fick K en Torild som hon fullkomligt älskade. Tack så mycket! Hoppas det gick bra att sälja för alla ni tre och att vi ses snart igen.

8 kommentarer:

 1. Vilka fina kläder du gör!

  Hoppas det är ok för dig att jag lägger in en länk till din sida på min blogg!?

  Mvh Kottemamman

  SvaraRadera
 2. Hej kottemamman och välkommen hit! Tack för kommentaren och självklart får du länka hit. Kärlek

  SvaraRadera
 3. Heeeej! Har du sett bilderna jag alde upp på Facebook, skickade ett sms igår. tack än en gång för en underbar helg! Må ni "raggga" ordentligt i uppsala i helgen! :) Puss på er alla

  SvaraRadera
 4. Kul att dottern din gillade sin Torild. Jag hoppas att vi ses igen.

  / Majtjho

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Kikade på dina saker under festivalen, fanns så mycket fint! Kommer du ställa ut någonstans mer snart? Med lite mer vuxen grejer??

  Tycker du är otroligt duktig!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Hej Sandra
  Kul att du också var på festival. Visst var den fin och gården helt fantastisk? Jag har för tillfället inga planerade utställningar. Jag har så dålig koll på vart jag kan ställa ut. Har du ngt tips? Men om det ngt särskilt så kan du ju alltid maila mig och beställa därifrån. De enda vuxengrejer jag har är växor och virkade börsar, men du kan ju alltid beställa:-).

  Kram

  SvaraRadera
 7. Hej, tack för kommentaren på min blogg och I might just take you up on that :P. Kul att läsa om dina äventyr i Veberöd, synd bara att försäljningen inte gick så bra men erfarenheten måste ju vara värd något! Kram!

  SvaraRadera
 8. Hej! Har precis hittat hit. Vad tråkigt att det inte gick så bra med försäljningen jättefina saker du har sytt iallefall, det går säkert bättre näste gång. Kollar in här igen.

  SvaraRadera

Populära inlägg