2008/08/23

Men jag har glömt att berätta...

att jag haft en återfösäljare i sommar. Ja, mina vänner Johan och Jens (på bilden) öppnade en sommarbutik utanför Veberöd i anslutning till Jens mammas Kafé. Butiken kommer att gå under namnet "Världs och konstbutiken Malaika", vilket är så lustigt eftersom Kalunji ju heter Malaika (bland annat). Butiken som redan har stängt kommer bara att ha öppet på sommaren. J&J hade mest en premiär för butiken som kör igång på riktigt med reklam och annonsering och allt det nästa år. Det som finns i butiken (förutom Kalunji grejer) är trummor, kläder, smycken, tyger, statyer och massa annat fint och allt detta går i afrikansk anda. Mina grejer i afrikanska tyger har stått där ute i sommar och jag har fått lite sålt men det som blev kvar tog jag tillbaka och ska försöka sälja på egen hand härifrån Malmö. Men ändå, fy va kul det var att bli tillfrågad och vara med på invigningen av Malaika. Killarna håller på att konstruera en websida för butiken som kommer att ha adressen; www.malaika.se, så håll utkik där om du vill ha unik afrikansk konst som är handplockat av Johan och Jens.
Se så fint allting hänger fina instrument från Västafrika

6 kommentarer:

 1. Hej!Tack för alla dina gulliga kommentarer på min blogg. Har kikat runt här hos dig. Åh så mycket fint du gör och vilken underbart söt dotter du har:)Återkommer gärna till din trevliga blogg.
  Kul med återförsäljare:)

  SvaraRadera
 2. å vad roligt! hoppas det går bra för dig och för dina vänner

  SvaraRadera
 3. Men så kul för dig. Jag hoppas också att det kommer att gå riktigt bra för dig och dina vänner:)

  SvaraRadera
 4. Superkul med återförsäljare! Hoppas det går superbra nästa sommar, det ser verkligen fint ut på bilderna!

  SvaraRadera
 5. Vad roligt!!! Grattis!! Måste hålla kik på den hemsidan :-)

  SvaraRadera
 6. Hej och tack alla för de fina kommentarerna. jag hoppas att det går bra för Malaika när den sätter igång på allvar nästa år och att våra kreationer säljer som smör. men tills dess, har ju vi alltid KALUNJI.

  SvaraRadera

Populära inlägg