2008/08/15

Reggae t-shirt blir body

Jag har haft en hel del Redo projekt i sommar som ni snart kommer att märka. Den här bodyn är sydd från en gammal SkåneReggaefestival t-shirt, men eftersom t-shirten tillhörde sambon fick jag tillåtelse att sätta saxen i den bara om det skulle bli ngt till Kalunji. Sagt och gjort!

7 kommentarer:

 1. Coolt! :) Jag räddade min gamla Ratata t-shirt sist jag var hemma hos föräldrarna och tänkte det skulle bli något till sonen. :)

  SvaraRadera
 2. Superfint att göra en body av en gammal reggartshirt! Me like!

  SvaraRadera
 3. Me like to!! Det blir verkligen URCOOLT att redo:a på detta sätt!!! Men vad gör Strömming inne på bloggarna??? Skall inte hon bara cocoona med bebben nu? :) :-)

  SvaraRadera
 4. Wow, hon är garanterat ensam om den bodyn! Är fortfarande imponerad av dig och andra jag kollat runt på. Ni gör en så bra grej för miljön och det blir så snyggt!!!

  SvaraRadera
 5. Åh, jag är också rätt nöjd med denna redo. Kul att hon kan använda den istället för att den bara ligger i skäpet för träningskläderna som inte riktigt används så ofta.

  Tack för alla snälla ord.

  SvaraRadera
 6. Wow, vad duktig du är! Den är skit snygg, får man beställa en likadan i min storlek? :) Skulle blivit mitt favorit plagg iaf, kärlek till er alla

  SvaraRadera

Populära inlägg