2008/09/16

Mössor var det här!

Äntligen har jag tagit mod till mig och sytt mössor till busfröet. Det har blivit så kallt här i Skåneland nu så vinterkläderna börjar plockas fram. Mössorna syddes på ca 1h och lilltjejen blev så glad över sina nya mössor att rycka av huvet. Jag har ju så läääänge dragit för att sy mössor för det har verkat riktigt svårt, men jag tycker ändå att det gick bra. Jag menar, de ser ju ut som mössor. Men jag har fortfarande problem att sy i muddväv, det blir ofta vågigt. Det är kanske lättare på en overlock. Jag har en "vanlig" elektronisk Brother Inno-vis 50. Applikationerna på mössorna kommer från olika loppisar runt här i stan. Jag köpte dom för 1 krona/st. Jag tror att de "blommiga" var på tyg gardiner förut. Jaja, jag tycker att de blev ganska bra på och så kan jag stryka bort dena "to sy" från min lista.

5 kommentarer:

 1. Mössorna blev jättefina! Kul med applikationerna på!

  SvaraRadera
 2. Totalt underbart sköna, personliga, fräcka och snygga!! jag gillar dom jättemycket!!! Du är ju värsta möss-drottningen ju :-) :-) :-)

  SvaraRadera
 3. Jättefina mössor!
  Tycker att det ser ut som du sytt massor med mössor.
  Jag gillar de klara och starka färgerna.
  Tror att de fina blomdekorationerna faktiskt är servetthållare, passar jättefint som mössdekoration. Bra att de återanvänds istället för att slängas bort. Toppen ide! Superfina!

  SvaraRadera
 4. Tack ni för alla fina kommentarer.
  ottopippi: Du är väl för gullig!
  Pysse: haha, servettringar, ja det var väl bra. Ja, så här fina blir servettringar på huvet. Stackars Kalunji, om hon bara visste...

  SvaraRadera

Populära inlägg